×
Држава
×
Вредност
×
Година
×
Врста кованице
×
Састав
×
Валута
×
Облик
1923
×
×

Каталог кованица > Означи: 1923  | Претражи 

Аргентина>1881 - 1969|Аргентински Пезо

 Период
Аргентина 5 центи - obverseАргентина 5 центи - reverse5 центи 1896-1942
Бакар-Никл, 2g, ø 17.3mm

Ковање, RSD 
Цена: 49.85 din.
Аргентина 10 центи - obverseАргентина 10 центи - reverse10 центи 1896-1942
Бакар-Никл, 3g, ø 19.3mm

Ковање, RSD 
Цена: 45.21 din.
Аргентина 20 центи - obverseАргентина 20 центи - reverse20 центи 1896-1942
Бакар-Никл, 4g, ø 21.5mm

Ковање, RSD 
Цена: 36.64 din.

Аустралија>1911 - 1936|Краљ Џорџ V

 Период
Аустралија 1 пени - obverseАустралија 1 пени - reverse1 пени 1911-1936
Бронза, 9.4g, ø 30.8mm

Ковање, RSD 
Цена: 181 din.

Аустриа>1923 - 1924|Прва Република (Круба)

 Период
Аустриа 100 круна - obverseАустриа 100 круна - reverse100 круна 1923-1924
Бронза, 1.67g, ø 17mm

Ковање, RSD 
Цена: 164 din.

Белгија>1910 - 1934|Краљ Алберт I

 Период
Белгија 5 центи - obverseБелгија 5 центи - reverse5 центи 1910-1932
ROYAUME DE BELGIQUE
Бакар-Никл, 2.5g, ø 19mm

Ковање, RSD 
Цена: 47.28 din.
Белгија 5 центи - obverseБелгија 5 центи - reverse5 центи 1910-1931
KONINGRIJK BELGIË
Бакар-Никл, 2.5g, ø 19mm

Ковање, RSD 
Цена: 52.00 din.
Белгија 10 центи - obverseБелгија 10 центи - reverse10 центи 1920-1929
ROYAUME DE BELGIQUE
Бакар-Никл, 4g, ø 22mm

Ковање, RSD 
Цена: 41.37 din.
Белгија 25 центи - obverseБелгија 25 центи - reverse25 центи 1913-1929
ROYAUME DE BELGIQUE
Бакар-Никл, 6.5g, ø 26mm

Ковање, RSD 
Цена: 49.64 din.
Белгија 50 центи - obverseБелгија 50 центи - reverse50 центи 1922-1933
BELGIQUE
Никл, 2.5g, ø 18mm

Ковање, RSD 
Цена: 56.73 din.
Белгија 50 центи - obverseБелгија 50 центи - reverse50 центи 1923-1934
BELGIE
Никл, 2.5g, ø 18mm

Ковање, RSD 
Цена: 55.55 din.
Белгија 1 франак - obverseБелгија 1 франак - reverse1 франак 1922-1934
BELGIQUE
Никл, 5g, ø 23mm

Ковање, RSD 
Цена: 48.46 din.
Белгија 1 франак - obverseБелгија 1 франак - reverse1 франак 1922-1935
BELGIË
Никл, 5g, ø 23mm

Ковање, RSD 
Цена: 49.64 din.
Белгија 2 франке - obverseБелгија 2 франке - reverse2 франке 1923-1930
BELGIQUE
Никл, 10g, ø 27mm

Ковање, RSD 
Цена: 188 din.
Белгија 2 франке - obverseБелгија 2 франке - reverse2 франке 1923-1930
BELGIË
Никл, 10g, ø 27mm

Ковање, RSD 
Цена: 83.87 din.

Британска Источна Африка>1921 - 1964|Шилинг

 Период
Британска Источна Африка 1 цент - obverseБританска Источна Африка 1 цент - reverse1 цент 1922-1935
Бронза, 1.91g, ø 20.2mm

Ковање, RSD 
Цена: 129 din.

Индија - Британија>1911 - 1937|Краљ Џорџ V

 Период
Индија - Британија 1/12 ана - obverseИндија - Британија 1/12 ана - reverse1/12 ана 1912-1936
Бронза, 1.6g, ø 17.4mm

Ковање, RSD 
Цена: 79.88 din.

Италија>1900 - 1946|Краљ Виторио Емануел III

 Период
Италија 5 центи - obverseИталија 5 центи - reverse5 центи 1919-1937
Бакар, 3.25g, ø 19.5mm

Ковање, RSD 
Цена: 47.36 din.
Италија 10 центи - obverseИталија 10 центи - reverse10 центи 1919-1937
Бакар, 5.4g, ø 23mm

Ковање, RSD 
Цена: 43.73 din.
Италија 1 лира - obverseИталија 1 лира - reverse1 лира 1922-1928
Никл, 8g, ø 27.6mm

Ковање, RSD 
Цена: 177 din.
Италија 2 лире - obverseИталија 2 лире - reverse2 лире 1923-1927
Никл, 10g, ø 29mm

Ковање, RSD 
Цена: 251 din.

Јапан>1912 - 1926|Јошихито (Таишо)

 Период
Јапан 1 сен - obverseЈапан 1 сен - reverse1 сен 1916-1924
Бронза, 3.75g, ø 23mm

Ковање, RSD 
Цена: 110 din.
Јапан 10 сена - obverseЈапан 10 сена - reverse10 сена 1920-1926
Бакар-Никл, 3.75g, ø 22.1mm

Ковање, RSD 
Цена: 88.05 din.
Јапан 50 сена - obverseЈапан 50 сена - reverse50 сена 1922-1926
Сребро 0.720, 4.95g, ø 23.8mm

Ковање, RSD 
Цена: 476 din.

Мексико>1905 - 1969|Уједињене Мексичке Државе

 Период
Мексико 1 позо - obverseМексико 1 позо - reverse1 позо 1920-1945
Сребро 0.720, 16.66g, ø 34mm

Ковање, RSD 
Цена: 780 din.

Немачка>1919 - 1925|Вајмарска Република (Марка)

 Период
Немачка 200 марака - obverseНемачка 200 марака - reverse200 марака 1923
Алуминијум, 1g, ø 23mm

Ковање, RSD 
Цена: 121 din.
Немачка 500 марака - obverseНемачка 500 марака - reverse500 марака 1923
Алуминијум, 1.67g, ø 27.1mm

Ковање, RSD 
Цена: 176 din.

Немачка>1923 - 1929|Вајмарска Република (Рентмарка)

 Период
Немачка 1 рентенфенинг - obverseНемачка 1 рентенфенинг - reverse1 рентенфенинг 1923-1929
Бронза, 2g, ø 17.4mm

Ковање, RSD 
Цена: 59.52 din.
Немачка 2 рентенфенинга - obverseНемачка 2 рентенфенинга - reverse2 рентенфенинга 1923-1924
Бронза, 3.3g, ø 20mm

Ковање, RSD 
Цена: 71.05 din.
Немачка 5 рентенфенинга - obverseНемачка 5 рентенфенинга - reverse5 рентенфенинга 1923-1924
Алуминијум-Бронза, 2.5g, ø 18mm

Ковање, RSD 
Цена: 53.98 din.

Немачка>1924 - 1938|Вајмарска Република (Рајхмарка)

 Период
Немачка 10 рајхфенинга - obverseНемачка 10 рајхфенинга - reverse10 рајхфенинга 1924-1936
Алуминијум-Бронза, 4.05g, ø 21mm

Ковање, RSD 
Цена: 48.50 din.

Норвешка>1906 - 1957|Краљ Хакон VII

 Период
Норвешка 2 оре - obverseНорвешка 2 оре - reverse2 оре 1909-1952
Бронза, 4g, ø 21mm

Ковање, RSD 
Цена: 41.46 din.

Перу>1918 - 1985|Република Перу

 Период
Перу 1 сол - obverseПеру 1 сол - reverse1 сол 1923-1935
Сребро 0.500, 25g, ø 37mm

Ковање, RSD 
Цена: 1368 din.

Пољска>1949 - 1949|Република (1949)

 Период
Пољска 50 гроша - obverseПољска 50 гроша - reverse50 гроша 1949
Алуминијум, 1.6g, ø 23mm

Ковање, RSD 
Цена: 15.32 din.

Пољска>1919 - 1939|Друга Република

 Период
Пољска 2 гроша - obverseПољска 2 гроша - reverse2 гроша 1923
Месинг, 2g, ø 17.6mm

Ковање, RSD 
Цена: 193 din.
Пољска 5 гроша - obverseПољска 5 гроша - reverse5 гроша 1923
Месинг, 3g, ø 20mm

Ковање, RSD 
Цена: 50.80 din.
Пољска 10 гроша - obverseПољска 10 гроша - reverse10 гроша 1923
Никл, 2g, ø 17.7mm

Ковање, RSD 
Цена: 34.97 din.
Пољска 10 гроша - obverseПољска 10 гроша - reverse10 гроша 1923
Цинк, 2g, ø 17.6mm

Ковање, RSD 
Цена: 55.55 din.
Пољска 20 гроша - obverseПољска 20 гроша - reverse20 гроша 1923
Никл, 3g, ø 20mm

Ковање, RSD 
Цена: 46.29 din.
Пољска 20 гроша - obverseПољска 20 гроша - reverse20 гроша 1923
Цинк, 3g, ø 20mm

Ковање, RSD 
Цена: 123 din.
Пољска 50 гроша - obverseПољска 50 гроша - reverse50 гроша 1923
Никл, 5g, ø 23mm

Ковање, RSD 
Цена: 60.74 din.

Савез Совјетских Социјалистичких Република>1921 - 1923|Совјетска Република (РСФСР)

 Период
Савез Совјетских Социјалистичких Република 10 копељки - obverseСавез Совјетских Социјалистичких Република 10 копељки - reverse10 копељки 1921-1923
Сребро 0.500, 1.8g, ø 17.27mm

Ковање, RSD 
Цена: 225 din.
Савез Совјетских Социјалистичких Република 15 копељки - obverseСавез Совјетских Социјалистичких Република 15 копељки - reverse15 копељки 1921-1923
Сребро 0.500, 2.7g, ø 19.56mm

Ковање, RSD 
Цена: 272 din.
Савез Совјетских Социјалистичких Република 20 копељки - obverseСавез Совјетских Социјалистичких Република 20 копељки - reverse20 копељки 1921-1923
Сребро 0.500, 3.6g, ø 21.8mm

Ковање, RSD 
Цена: 268 din.
Савез Совјетских Социјалистичких Република 10 рубљи - obverseСавез Совјетских Социјалистичких Република 10 рубљи - reverse10 рубљи 1923
Злато 0.900, 8.6g, ø 22mm

Ковање, RSD 
Цена: 274986 din.

Сједињене Америчке Државе>1909 - 1950|Сједињене Америчке Државе

 Период
Сједињене Америчке Државе 5 центи - obverseСједињене Америчке Државе 5 центи - reverse5 центи 1913-1938
Buffalo Nickel
Бакар-Никл, 5g, ø 21.21mm

Ковање, RSD 
Цена: 138 din.
Сједињене Америчке Државе ¼ долара - obverseСједињене Америчке Државе ¼ долара - reverse¼ долара 1917-1930
Standing Liberty Quarter
Сребро 0.900, 6.25g, ø 24.26mm

Ковање, RSD 
Цена: 217 din.
Сједињене Америчке Државе 1 долар - obverseСједињене Америчке Државе 1 долар - reverse1 долар 1921-1935
Peace Dollar
Сребро 0.900, 26.73g, ø 38.1mm

Ковање, RSD 
Цена: 2109 din.
Сједињене Америчке Државе ½ долара - obverseСједињене Америчке Државе ½ долара - reverse½ долара 1923
Monroe Doctrine
Сребро 0.900, 12.5g, ø 30.6mm

Ковање, RSD 
Цена: 6354 din.

Слободан град Гдањск>1923 - 1939|Слободни Град Данцинг

 Период
Слободан град Гдањск 10 гулдена - obverseСлободан град Гдањск 10 гулдена - reverse10 гулдена 1935
Никл, 17g, ø 34mm

Ковање, RSD 
Цена: 8749 din.

uCoin