×
Држава
×
Вредност
×
Година
×
Врста кованице
×
Састав
×
Валута
×
Облик
1 гульден Нидерланды 1997
×
×

Каталог кованица > Означи: 1 гульден Нидерланды 1997  | Претражи 

Холандија>1982 - 2001|Краљица Беатрикс

 Период
Холандија 1 гулден - obverseХоландија 1 гулден - reverse1 гулден 1982-2001
Никл, 6g, ø 25mm

Ковање, RSD 
Цена: 34.22 din.

uCoin