×
Држава
×
Вредност
×
Година
×
Врста кованице
×
Састав
×
Валута
×
Облик
25 céntimos
×
×

Каталог кованица > Означи: 25 céntimos  | Претражи 

Белгија>1948 - 1993|Краљ Бодуен I

 Период
Белгија 25 центи - obverseБелгија 25 центи - reverse25 центи 1964-1975
BELGIQUE
Бакар-Никл, 2g, ø 16mm

Ковање, RSD 
Цена: 8.25 din.

Белгија>1910 - 1934|Краљ Алберт I

 Период
Белгија 25 центи - obverseБелгија 25 центи - reverse25 центи 1913-1929
ROYAUME DE BELGIQUE
Бакар-Никл, 6.5g, ø 26mm

Ковање, RSD 
Цена: 49.51 din.

Венецуела>2007 - 2016|Република Боливија

 Период
Венецуела 25 центи - obverseВенецуела 25 центи - reverse25 центи 2007-2009
Челик обложен Никлом, 3.9g, ø 20mm

Ковање, RSD 
Цена: 55.40 din.

Венецуела>1953 - 1999|Република Венецуела

 Период
Венецуела 25 центи - obverseВенецуела 25 центи - reverse25 центи 1954
Сребро 0.835, 1.25g, ø 16mm

Ковање, RSD 
Цена: 231 din.
Венецуела 25 центи - obverseВенецуела 25 центи - reverse25 центи 1960
Сребро 0.835, 1.25g, ø 16mm

Ковање, RSD 
Цена: 462 din.
Венецуела 25 центи - obverseВенецуела 25 центи - reverse25 центи 1965
Никл, 1.75g, ø 17mm

Ковање, RSD 
Цена: 55.34 din.
Венецуела 25 центи - obverseВенецуела 25 центи - reverse25 центи 1977-1987
Никл, 1.75g, ø 17mm

Ковање, RSD 
Цена: 25.93 din.
Венецуела 25 центи - obverseВенецуела 25 центи - reverse25 центи 1989-1990
Челик обложен Никлом, 1.5g, ø 17mm

Ковање, RSD 
Цена: 30.65 din.

Костарика>1951 - 2016|Република Костарика

 Период
Костарика 25 центи - obverseКостарика 25 центи - reverse25 центи 1983-1989
Алуминијум, 1.05g, ø 17mm

Ковање, RSD 
Цена: 34.02 din.

Костарика>1896 - 1950|Република Костарика

 Период
Костарика 25 центи - obverseКостарика 25 центи - reverse25 центи 1937-1948
Бакар-Никл, 3.33g, ø 23mm

Ковање, RSD 
Цена: 131 din.

Луксембург>1964 - 1999|Велики Војвода Жан

 Период
Луксембург 25 центи - obverseЛуксембург 25 центи - reverse25 центи 1954-1972
Алуминијум, 0.76g, ø 19mm

Ковање, RSD 
Цена: 20.04 din.

Холандија>1982 - 2001|Краљица Беатрикс

 Период
Холандија 25 центи - obverseХоландија 25 центи - reverse25 центи 1982-2001
Никл, 3g, ø 19mm

Ковање, RSD 
Цена: 15.32 din.

Шпанија>1931 - 1939|Друга Република

 Период
Шпанија 25 центи - obverseШпанија 25 центи - reverse25 центи 1934
Бакар-Никл, 7g, ø 25mm

Ковање, RSD 
Цена: 306 din.
Шпанија 25 центи - obverseШпанија 25 центи - reverse25 центи 1937
Бакар-Никл, 7.11g, ø 25mm

Ковање, RSD 
Цена: 121 din.
Шпанија 25 центи - obverseШпанија 25 центи - reverse25 центи 1938
Бакар, 4.9g, ø 21.5mm

Ковање, RSD 
Цена: 589 din.

Шпанија>1886 - 1931|Краљ Алфонсо XIII

 Период
Шпанија 25 центи - obverseШпанија 25 центи - reverse25 центи 1925
Бакар-Никл, 7g, ø 25mm

Ковање, RSD 
Цена: 210 din.
Шпанија 25 центи - obverseШпанија 25 центи - reverse25 центи 1927
Бакар-Никл, 7g, ø 25mm

Ковање, RSD 
Цена: 152 din.

uCoin