×
Држава
×
Вредност
×
Година
×
Врста кованице
×
Састав
×
Валута
×
Облик
Didia
×
×

Каталог кованица > Означи: Didia  | Претражи 

Белгија>1948 - 1993|Краљ Бодуен I

 Период
Белгија 1 франак - obverseБелгија 1 франак - reverse1 франак 1950-1988
BELGIQUE
Бакар-Никл, 4g, ø 21mm

Ковање, RSD 
Цена: 11.80 din.

Естонија>1991 - 2010|Друга Република (Круна)

 Период
Естонија 20 центи - obverseЕстонија 20 центи - reverse20 центи 1997-2008
Челик обложен Никлом, 2g, ø 18.95mm

Ковање, RSD 
Цена: 18.87 din.

Иран>1992 - 2018|Исламска Република Иран

 Период
Иран 250 риала - obverseИран 250 риала - reverse250 риала 1993-2003
Биметални: Бакар-Никл центар, Месинг прстен, 10.7g, ø 28.3mm

Ковање, RSD 
Цена: 33.12 din.

Немачка>2002 - 2019|Европска Унија (Евро)

 Период
Немачка 1 euro cent - obverseНемачка 1 euro cent - reverse1 euro cent 2002-2019
Челик обложен Бакром, 2.3g, ø 16.25mm

Ковање, RSD 
Цена: 1.20 din.

Пољска>1990 - 2019|Трећа Република

 Период
Пољска 1 грош - obverseПољска 1 грош - reverse1 грош 1990-2014
Манган-Месинг, 1.64g, ø 15.5mm

Ковање, RSD 
Цена: 1.65 din.

Сједињене Америчке Државе>1981 - 2019|Сједињене Америчке Државе

 Период
Сједињене Америчке Државе 1 цент - obverseСједињене Америчке Државе 1 цент - reverse1 цент 1983-2008
Цинк обложен Бакром, 2.5g, ø 19.05mm

Ковање, RSD 
Цена: 9.45 din.

Тајван>1949 - 2019|Република Кина

 Период
Тајван 1 долар - obverseТајван 1 долар - reverse1 долар 1981-2019
Алуминијум-Бронза, 3.8g, ø 20mm

Ковање, RSD 
Цена: 5.05 din.

Тунис>1960 - 2018|Република Тунис

 Период
Тунис 5 милима - obverseТунис 5 милима - reverse5 милима 1960-1996
Алуминијум, 1.5g, ø 24mm

Ковање, RSD 
Цена: 16.52 din.

Филипини>1995 - 2019|Република Филипини

 Период
Филипини 1 писо - obverseФилипини 1 писо - reverse1 писо 2004-2017
Челик обложен Никлом, 5.35g, ø 24mm

Ковање, RSD 
Цена: 22.35 din.

Француска>1959 - 2002|Пета Република

 Период
Француска 10 центи - obverseФранцуска 10 центи - reverse10 центи 1962-2001
Алуминијум-Бронза, 3g, ø 20mm

Ковање, RSD 
Цена: 9.44 din.
Француска 10 франака - obverseФранцуска 10 франака - reverse10 франака 1974-1987
Бакар-Алуминијум-Никл, 10g, ø 26mm

Ковање, RSD 
Цена: 1.90 din.

Холандија>1949 - 1980|Краљица Јулија

 Период
Холандија 1 цент - obverseХоландија 1 цент - reverse1 цент 1950-1980
Бронза, 2g, ø 17mm

Ковање, RSD 
Цена: 10.62 din.

Хрватска>1993 - 2018|Република Хрватска

 Период
Хрватска 50 липа - obverseХрватска 50 липа - reverse50 липа 1993-2019
Челик обложен Никлом, 3.65g, ø 20.5mm

Ковање, RSD 
Цена: 17.70 din.

Чешка>1993 - 2019|Чешка Република

 Период
Чешка 1 круна - obverseЧешка 1 круна - reverse1 круна 1993-2019
Челик обложен Никлом, 3.6g, ø 20mm

Ковање, RSD 
Цена: 8.26 din.

uCoin