+

Камерун > Централноафрички ЦФА франак (1974 - 2018)

Година100₣500₣Година
 - 500₣1988
100₣500₣1986
 - 500₣1985
100₣ - 1984
100₣ - 1983
100₣ - 1982
100₣ - 1980
100₣ - 1975
Монетарни систем: 1 франак = 100 центи
100₣ - 100 франака
500₣ - 500 франака
uCoin