+

Кина - Јапански период > Нанкинг (1940 - 1940)

Година
Година1f10fГодина
1f10f年九十二年九十二
Монетарни систем: 1 јиао = 10 фена = 100 лиа
1f - 1 фен
10f - 10 фена
uCoin