+

Кина (Јапански период) > Менг Чианг (1938 - 1938)

Апоен
Година
Подврста
Разврставање: Година
Година5JГодина
5J年七十二國民年七十二國民
Монетарни систем: 1 јиао = 10 фена = 100 лиа
5J - 5 јиаоа
uCoin