+

Екваторијална Гвинеја > Централноафрички ЦФА франак (1985 - 2015)

Година
Година5₣25₣50₣100₣Година
 -  - 50₣100₣1986
5₣25₣50₣100₣1985
Монетарни систем: 1 франак = 100 центи
5₣ - 5 франака
25₣ - 25 франака
50₣ - 50 франака
100₣ - 100 франака
uCoin