+

Хонгконг > Краљ Џорџ VI (1937 - 1952)

Подврста
10
Година10¢50¢Година
 -  - 10¢50¢1951
 - 10¢ - 1950
 - 10¢ - 1949
 -  - 10¢ - 1948
 -  - 1941
 - 10¢ - 1939
 - 10¢ - 1938
 - 10¢ - 1937
Монетарни систем: 1 долар = 100 центи
 - 1 цент
 - 5 центи
10¢ - 10 центи
50¢ - 50 центи
uCoin