+

Холандија > Краљица Јулија (1949 - 1980)

Година
ГодинаВредностТемаKrause
1980Coronation of Queen BeatrixKM# 201
1980Coronation of Queen BeatrixKM# 200
1979400th Anniversary - The Union of UtrechtKM# 197
197325th Anniversary - Reign of JulianaKM# 196
197025th Anniversary - LiberationKM# 195
Монетарни систем: 1 гулден = 100 центи
1G - 1 гулден
2½G - 2½ гулдена
10G - 10 гулдена
uCoin