+

Пакистан > Власт Пакистана (1948 - 1960)

Подврста
4
Година1p1P½A1A2A¼Rs ½Rs1RsГодина
 - 1P -  - 2A -  -  - 1959
 - 1P½A1A2A -  -  - 1958
1p1P - 1A2A -  -  - 1957
1p1P - 1A2A -  -  - 1956
1p1P½A1A2A -  -  - 1955
 -  -  - 1A2A -  -  - 1954
1p1P½A1A2A -  -  - 1953
 - 1P - 1A -  -  -  - 1952
1p1P½A1A2A¼Rs ½Rs - 1951
 -  -  - 1A2A¼Rs -  - 1950
 - 1P½A1A2A¼Rs ½Rs1Rs1949
 - 1P½A1A2A¼Rs ½Rs1Rs1948
Монетарни систем: 1 рупија = 16 ана = 64 пицеа = 192 пиа
1p - 1 пие
1P - 1 пице
½A - ½ ана
1A - 1 ана
2A - 2 ана
¼Rs - ¼ рупија
½Rs - ½ рупија
1Rs - 1 рупија
uCoin