+

Родезија и Њасаленд > Централноафричка Федерација (1955 - 1964)

Година½d1d3d6d1s2s½CГодина
½d - 3d -  -  -  - 1964
 - 1d3d6d -  -  - 1963
 - 1d3d6d -  -  - 1962
 - 1d -  -  -  -  - 1961
½d1d -  -  -  -  - 1958
½d1d3d6d1s2s½C1957
½d1d3d6d1s2s½C1956
½d1d3d6d1s2s½C1955
Монетарни систем: 1 фунта = 20 шилинга = 240 пенија
½d - ½ пенија
1d - 1 пени
3d - 3 пенија
6d - 6 пенија
1s - 1 шилинг
2s - 2 шилинга
½C - ½ круне
uCoin