+

Шпанија - Грађански рат > Santander, Palencia and Burgos (1936 - 1939)

Подврста
2
Година
Година50c1₧Година
50c1₧1937
Монетарни систем: 1 пезета = 100 центи
50c - 50 центи
1₧ - 1 пезета
uCoin