Централноафричка Република
×
Држава
×
Период
×
Вредност
×
Година
×
Врста кованице
×
Састав
×
Валута
×
Облик
×

Централноафричка Република - Каталог кованица

Централноафричка Република>Централноафрички ЦФА франак|1971 - 2015
 Период

Централноафричка Република 100 франака - obverseЦентралноафричка Република 100 франака - reverse
100 франака
1971 - 1972
Никл, 7g, ø 25.5mm
KM# 6
Цена: 528.3 din.
Централноафричка Република 100 франака - obverseЦентралноафричка Република 100 франака - reverse
100 франака
1975 - 1990
Никл, 7g, ø 25.5mm
KM# 7
Цена: 471.4 din.
Централноафричка Република 100 франака - obverseЦентралноафричка Република 100 франака - reverse
100 франака
1978
Никл, 7g, ø 25.5mm
KM# 8
Цена: 2,530 din.

Централноафричка Република 500 франака - obverseЦентралноафричка Република 500 франака - reverse
500 франака
1985 - 1986
Бакар-Никл, 11g, ø 30mm
KM# 11
Цена: 588.7 din.

uCoin