Родезија и Њасаленд
×
Држава
×
Период
×
Вредност
×
Година
×
Врста кованице
×
Састав
×
Валута
×
Облик
×

Родезија и Њасаленд - Каталог кованица

Родезија и Њасаленд>Централноафричка Федерација|1955 - 1964
 Период

Родезија и Њасаленд ½ пенија - obverseРодезија и Њасаленд ½ пенија - reverse
½ пенија
1955 - 1964
Бронза, 3g, ø 21mm
KM# 1
Цена: 144.7 din.
Родезија и Њасаленд 1 пени - obverseРодезија и Њасаленд 1 пени - reverse
1 пени
1955 - 1963
Бронза, 6.3g, ø 27mm
KM# 2
Цена: 231.1 din.
Родезија и Њасаленд 3 пенија - obverseРодезија и Њасаленд 3 пенија - reverse
3 пенија
1955 - 1964
Бакар-Никл, 1.4g, ø 16.3mm
KM# 3
Цена: 101.2 din.

Родезија и Њасаленд 6 пенија - obverseРодезија и Њасаленд 6 пенија - reverse
6 пенија
1955 - 1963
Бакар-Никл, 2.8g, ø 19.4mm
KM# 4
Цена: 341.5 din.
Родезија и Њасаленд 1 шилинг - obverseРодезија и Њасаленд 1 шилинг - reverse
1 шилинг
1955 - 1957
Бакар-Никл, 5.7g, ø 23.6mm
KM# 5
Цена: 638.1 din.
Родезија и Њасаленд 2 шилинга - obverseРодезија и Њасаленд 2 шилинга - reverse
2 шилинга
1955 - 1957
Бакар-Никл, 11.2g, ø 28.4mm
KM# 6
Цена: 1,013 din.

Родезија и Њасаленд ½ круне - obverseРодезија и Њасаленд ½ круне - reverse
½ круне
1955 - 1957
Бакар-Никл, 14.2g, ø 32.3mm
KM# 7
Цена: 1,022 din.

uCoin