×
Држава
×
Вредност
1928
×
Година
×
Врста кованице
×
Састав
×
Валута
×
Облик
×

Каталог кованица > Година: 1928  | Претражи 

China - Republic>1912 - 1949|Honan province

 Период
China - Republic 100 cash - obverseChina - Republic 100 cash - reverse100 cash 1928
Бакар, ø 40mm

Ковање, RSD 
Цена: 1344 din.
China - Republic 200 cash - obverseChina - Republic 200 cash - reverse200 cash 1928
Бакар, 29.9g, ø 42mm

Ковање, RSD 
Цена: 1057 din.
No ImageNo Image200 cash 1928
Месинг, ø 42mm

Ковање, RSD 

China - Republic>1912 - 1930|Province Kwang-Tung

 Период
China - Republic 20 центи - obverseChina - Republic 20 центи - reverse20 центи 1928-1929
Сребро 0.925, 5.3g, ø 25mm

Ковање, RSD 
Цена: 1533 din.

China - Republic>1912 - 1930|Sichuan province

 Период
No ImageNo Image50 центи 1928
Сребро (Милијарда), 10.5g

Ковање, RSD 
No ImageNo Image1 долар 1928
Сребро (Милијарда), 25.5g, ø 38mm

Ковање, RSD 

China - Republic>1911 - 1932|Fujian province

 Период
China - Republic 10 центи - obverseChina - Republic 10 центи - reverse10 центи 1928-1931
Сребро (Милијарда), 2.6g, ø 18mm

Ковање, RSD 
China - Republic 20 центи - obverseChina - Republic 20 центи - reverse20 центи 1831-1928
Canton martyrs
Сребро (Милијарда), 5.3g, ø 23mm

Ковање, RSD 
Цена: 3728 din.

China - Republic>1912 - 1928|Gansu Province

 Период
China - Republic 1 долар - obverseChina - Republic 1 долар - reverse1 долар 1928
Сребро (Милијарда), 26.6g

Ковање, RSD 
Цена: 733 din.

Kutch>1862 - 1948|Princely State of Kutch

 Период
Kutch 1 trambiyo - obverseKutch 1 trambiyo - reverse1 trambiyo 1928
Бакар, 2.97g, ø 16.3mm

Ковање, RSD 
Kutch 1 dokdо - obverseKutch 1 dokdо - reverse1 dokdо 1922-1929
Бакар, 5.46g, ø 21mm

Ковање, RSD 
Kutch 1½ dokda - obverseKutch 1½ dokda - reverse1½ dokda 1928-1932
Бакар, 8.3g, ø 23.6mm

Ковање, RSD 
Цена: 766 din.
Kutch 3 dokda - obverseKutch 3 dokda - reverse3 dokda 1928-1935
Бакар, 16.65g, ø 33.3mm

Ковање, RSD 
Цена: 307 din.
Kutch ½ kori - obverseKutch ½ kori - reverse½ kori 1928
Сребро 0.600, 2.35g, ø 14mm

Ковање, RSD 
Kutch 1 kori - obverseKutch 1 kori - reverse1 kori 1928-1936
Сребро 0.600, 4.7g, ø 16mm

Ковање, RSD 
Цена: 587 din.
Kutch 2½ kori - obverseKutch 2½ kori - reverse2½ kori 1927-1935
Сребро 0.937, 6.935g, ø 26mm

Ковање, RSD 
Цена: 1585 din.
Kutch 5 kori - obverseKutch 5 kori - reverse5 kori 1928-1936
Сребро 0.937, 13.87g, ø 32.45mm

Ковање, RSD 
Цена: 2642 din.

Tibet>1907 - 1959|Tibetan Authority

 Период
Tibet 1 sho - obverseTibet 1 sho - reverse1 sho 1918-1928
Horizontal inscription on the reverse
Бакар, 5.5g, ø 24mm

Ковање, RSD 
Цена: 363 din.
Tibet 1 sho - obverseTibet 1 sho - reverse1 sho 1922-1928
Vertical inscription on the reverse
Бакар, 3.43g, ø 24mm

Ковање, RSD 
Цена: 291 din.

Авганистан>1925 - 2002|Први Афганистан

 Период
Авганистан ½ афганиа - obverseАвганистан ½ афганиа - reverse½ афганиа 1928
Сребро 0.500, 5g, ø 25mm

Ковање, RSD 
Цена: 962 din.
Авганистан 1 афгани - obverseАвганистан 1 афгани - reverse1 афгани 1925-1928
Сребро 0.900, 10g, ø 29mm

Ковање, RSD 
Цена: 670 din.

Албанија>1925 - 1938|Краљевина Албанија

 Период
Албанија 1 франг ар - obverseАлбанија 1 франг ар - reverse1 франг ар 1927-1928
Сребро 0.835, 5g, ø 23mm

Ковање, RSD 
Цена: 183426 din.
Албанија 2 франга ариа - obverseАлбанија 2 франга ариа - reverse2 франга ариа 1926-1928
Сребро 0.835, 10g, ø 27.5mm

Ковање, RSD 

Ангола>1921 - 1974|Португалска колонија

 Период
Ангола 10 центи - obverseАнгола 10 центи - reverse10 центи 1927-1928
Бакар-Никл, 2.4g, ø 19.5mm

Ковање, RSD 
Цена: 482 din.
Ангола 20 центи - obverseАнгола 20 центи - reverse20 центи 1927-1928
Бакар-Никл, 4.2g, ø 25mm

Ковање, RSD 
Цена: 388 din.
Ангола 50 центи - obverseАнгола 50 центи - reverse50 центи 1927-1928
Никл-Бронза, 9.81g, ø 30.42mm

Ковање, RSD 
Цена: 673 din.

Аргентина>1881 - 1969|Аргентински Пезо

 Период
Аргентина 5 центи - obverseАргентина 5 центи - reverse5 центи 1896-1942
Бакар-Никл, 2g, ø 17.3mm

Ковање, RSD 
Цена: 49.76 din.
Аргентина 10 центи - obverseАргентина 10 центи - reverse10 центи 1896-1942
Бакар-Никл, 3g, ø 19.3mm

Ковање, RSD 
Цена: 44.99 din.
Аргентина 20 центи - obverseАргентина 20 центи - reverse20 центи 1896-1942
Бакар-Никл, 4g, ø 21.5mm

Ковање, RSD 
Цена: 36.64 din.

Аустралија>1911 - 1936|Краљ Џорџ V

 Период
Аустралија ½ пенија - obverseАустралија ½ пенија - reverse½ пенија 1911-1936
Бронза, 5.6g, ø 25.5mm

Ковање, RSD 
Цена: 110 din.
Аустралија 1 пени - obverseАустралија 1 пени - reverse1 пени 1911-1936
Бронза, 9.4g, ø 30.8mm

Ковање, RSD 
Цена: 166 din.
Аустралија 3 пенија - obverseАустралија 3 пенија - reverse3 пенија 1911-1936
Сребро 0.925, 1.32g, ø 16.1mm

Ковање, RSD 
Цена: 198 din.
Аустралија 6 пенија - obverseАустралија 6 пенија - reverse6 пенија 1911-1936
Сребро 0.925, 2.82g, ø 19.3mm

Ковање, RSD 
Цена: 141 din.
Аустралија 1 шилинг - obverseАустралија 1 шилинг - reverse1 шилинг 1911-1936
Сребро 0.925, 5.45g, ø 24mm

Ковање, RSD 
Цена: 312 din.
Аустралија 2 шилинга (флорина) - obverseАустралија 2 шилинга (флорина) - reverse2 шилинга (флорина) 1911-1936
Сребро 0.925, 11.31g, ø 28.5mm

Ковање, RSD 
Цена: 912 din.

Аустралија>1901 - 1931|Pound sterling

 Период
Аустралија 1 суверен - obverseАустралија 1 суверен - reverse1 суверен 1911-1928
Злато 0.917, 7.99g, ø 21mm

Ковање, RSD 
Цена: 45982 din.

Аустриа>1925 - 1938|Прва Република (Шилинг)

 Период
Аустриа 1 грош - obverseАустриа 1 грош - reverse1 грош 1925-1938
Бронза, 1.6g, ø 17mm

Ковање, RSD 
Цена: 63.67 din.
Аустриа 2 гроша - obverseАустриа 2 гроша - reverse2 гроша 1925-1938
Бронза, 3.3g, ø 19mm

Ковање, RSD 
Цена: 54.24 din.
Аустриа 10 гроша - obverseАустриа 10 гроша - reverse10 гроша 1925-1929
Бакар-Никл, 4.5g, ø 22mm

Ковање, RSD 
Цена: 45.98 din.
Аустриа 25 шилинга - obverseАустриа 25 шилинга - reverse25 шилинга 1926-1931
Злато 0.900, 5.88g, ø 21mm

Ковање, RSD 
Цена: 25549 din.
Аустриа 2 шилинга - obverseАустриа 2 шилинга - reverse2 шилинга 1928
Franz Schubert
Сребро 0.640, 12g, ø 29.4mm

Ковање, RSD 
Цена: 808 din.

Белгија>1910 - 1934|Краљ Алберт I

 Период
Белгија 5 центи - obverseБелгија 5 центи - reverse5 центи 1910-1932
ROYAUME DE BELGIQUE
Бакар-Никл, 2.5g, ø 19mm

Ковање, RSD 
Цена: 47.16 din.
Белгија 5 центи - obverseБелгија 5 центи - reverse5 центи 1910-1931
KONINGRIJK BELGIË
Бакар-Никл, 2.5g, ø 19mm

Ковање, RSD 
Цена: 51.80 din.
Белгија 10 центи - obverseБелгија 10 центи - reverse10 центи 1920-1929
ROYAUME DE BELGIQUE
Бакар-Никл, 4g, ø 22mm

Ковање, RSD 
Цена: 41.11 din.
Белгија 10 центи - obverseБелгија 10 центи - reverse10 центи 1920-1930
KONINKRIJK BELGIË
Бакар-Никл, 4g, ø 22mm

Ковање, RSD 
Цена: 38.91 din.
Белгија 25 центи - obverseБелгија 25 центи - reverse25 центи 1910-1929
KONINGRIJK BELGIË
Бакар-Никл, 6.5g, ø 26mm

Ковање, RSD 
Цена: 49.41 din.
Белгија 25 центи - obverseБелгија 25 центи - reverse25 центи 1913-1929
ROYAUME DE BELGIQUE
Бакар-Никл, 6.5g, ø 26mm

Ковање, RSD 
Цена: 49.52 din.
Белгија 50 центи - obverseБелгија 50 центи - reverse50 центи 1922-1933
BELGIQUE
Никл, 2.5g, ø 18mm

Ковање, RSD 
Цена: 56.58 din.
Белгија 50 центи - obverseБелгија 50 центи - reverse50 центи 1923-1934
BELGIE
Никл, 2.5g, ø 18mm

Ковање, RSD 
Цена: 55.42 din.
Белгија 1 франак - obverseБелгија 1 франак - reverse1 франак 1922-1934
BELGIQUE
Никл, 5g, ø 23mm

Ковање, RSD 
Цена: 48.34 din.

uCoin