+
Y# 129a: 5 копељки, 1961-1991
Цена, min: 6.55 din.

Савез Совјетских Социјалистичких Република 5 копељки, 1961-1991

Кованица > 5 копељки, 1961-1991 - Савез Совјетских Социјалистичких Република  - obverseКованица > 5 копељки, 1961-1991 - Савез Совјетских Социјалистичких Република  - reverse

Информације:

Краусов бројY# 129a
ДржаваСавез Совјетских Социјалистичких Република
Апоен5 копељки
Година1961-1991
ПериодСовјетски Савез (1961 - 1991)
Врста кованицеПрометне кованице
СаставМесинг
Врста ивицеХрапава
ОбликОкругла
СврставањеОдликовање (0°)
Тежина (гр)5
Пречник (мм)25
Дебљина (мм)1.5

Ковање, Вредност:

ГодинаОзнакаКовањеЦена, RSD
UncBUProof
1991Л++-22.07 din.
1991М++-20.04 din.
1990++-17.89 din.
1990М-+-12,971.80 din.
1989++-11.63 din.
1988++-7.01 din.
1987++-6.55 din.
1986++-11.45 din.
1985++-23.48 din.
1984++-10.73 din.
1983++-16.36 din.
1982++-9.45 din.
1981++-12.98 din.
1980++-8.23 din.
1979++-15.36 din.
1978++-27.15 din.
1977++-33.75 din.
1976++-37.08 din.
1975++-69.72 din.
1974++-33.80 din.
1973++-824.17 din.
1972++-4,507.82 din.
1971++-4,387.65 din.
1970++-10,579.30 din.
1969++-6,484.18 din.
1968++-3,312.69 din.
1967++-2,235.80 din.
1966++-6,142.68 din.
1965++-5,033.06 din.
1962++-21.91 din.
1961++-15.39 din.

Ознаке:

Моја колекција

uCoin